Για σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:
* Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η Νομάρχης Ηρακλείου, Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη, προσκεκλημένη της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Αγγελικής Γκερέκου και του προέδρου της Helexpo Α.Ε., Αριστοτέλη Θωμόπουλου στο πλαίσια της 25ης Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού Philoxenia και του 2ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Τουρισμού.

* Στις 10 π.μ. συνάντηση της υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλη, με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

* Στις 12 το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, συνέντευξη Τύπου της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Αντζελας Γκερέκου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 25ης Philoxenia. Στις 2 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο Περίπτερο 11- αίθουσα CORONA χαιρετισμός της υφυπουργού στην εκδήλωση της ΗΑΤΤΑ για την απονομή βραβείων καλύτερων εντύπων. Στις 8 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», χαιρετισμός στην ετήσια συνεδρίαση.

* Στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), η αναγόρευση σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, του ομότιμου καθηγητή της Σχολής Πληροφορικής και Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Σιλεσίας του Κατοβίτσε Πολωνίας, Χένρικ Μοράβιετς.

* Στη 1 μ.μ. συνάντηση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ανδρέα Λοβέρδου με την Ομοσπονδία Οικοδόμων.

* Στη 1:30 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.

* Στη 1:30 μ.μ. συνάντηση της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίλας, Λούκας Κατσέλη, με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ).

* Στη 1:45 μ.μ. ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης θα συναντηθεί με την Ομοσπονδία Διοικητικών Υπαλλήλων ΟΑΕΔ

* Στις 2:15 μ.μ. συνάντηση Ανδρέα Λοβέρδου με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ.

* Στις 7,.30 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 4Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ» οργανώνει η Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου στις 19:30 στο αμφιθέατρο της παραδοσιακής έδρας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην οδό Βύρωνος.

* Στις 8:30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», απονομή βραβείων «Μορφέας», παρουσία του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου και της υφυπουργού, Αντζελας Γκερέκου.