Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δηλώνει την αγανάκτηση και την αηδία της για την δολοφονική επίθεση των «γνωστών-αγνώστων» κατά την διάρκεια του αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣΜ ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ στον Σουρωτή.
Σε ένα παιχνίδι νεαρών παιδιών κατά την διάρκεια του ημιχρόνου έκαναν την εμφάνισή τους περίπου 50 άτομα με τσεκούρια (!!!!!!!), λοστούς, γκλομπ, πέτρες και καδρόνια με καρφιά και επιτέθηκαν στους προπονητές και τους παίκτες του ΑΡΗ, το ΔΣ και υπαλλήλους της ΠΑΕ, όπως επίσης και σε γονείς και συγγενείς τους στο γήπεδο. Μαχαίρωσαν στο πόδι τον υπεύθυνο σκάουτινγκ της ομάδας Κ-21 Νίκο Πασσιαλή (διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ), ενώ χτύπησαν νεαρούς φίλους της ομάδας (ένας 19χρονος διακομίσθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία). Επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Μπουγαΐδη και Γραικό που ήταν εκτός αποστολής με μαχαίρια και λοστούς, με τους νεαρούς αθλητές μας να προσπαθούν να τους… αποκρούσουν!
Τα ανθρωποειδή που έφεραν σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες διακριτικά του ΠΑΟΚ, δε δίστασαν να επιτεθούν σε γυναίκες με μικρά παιδιά στην αγκαλιά. Μάλιστα μία από αυτές στην κυριολεξία πέταξε την πεντάχρονη κόρη της από τις κερκίδες στον αγωνιστικό χώρο για να την σώσει από την «οργή» των ανθρωπόμορφων τεράτων.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δηλώνει τον αποτροπιασμό και την έντονη δυσφορία της για την παντελή έλλειψη αστυνομικών δυνάμεων από το παιχνίδι, αλλά και τον έντονο προβληματισμό της για το γεγονός ότι οι δύο (!!!!!!!!!!!!!) αστυνομικοί που ήταν παρόντες αποχώρησαν λίγο πριν την έλευση των δολοφονικών στοιχείων.
Καλεί τον αρμόδιο εισαγγελέα να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να συλληφθούν αυτοί που έχουν φτάσει στο σημείο να απειλούν εμπράκτως και να θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Επειδή όμως και στο παρελθόν έχουμε ακούσει λόγια, περιμένουμε ΠΡΑΞΕΙΣ. Και η μοναδική πράξη είναι η σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία τους. Εκτός κι αν πρέπει κάποια στιγμή να θρηνήσουμε θύματα για να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι. Εδώ και τρία χρόνια δεν έχουν αποτραπεί τέτοιες καταστάσεις, και πρέπει επιτέλους οι ένοχοι να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ.