* Αρχίζει από σήμερα 6 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Οκτωβρίου 2009 η καταβολή των οικογενειακών πολυτεκνικών του Ε' διμήνου 2009. Τα επιδόματα, συνολικής δαπάνης 135.347.341,19 ευρώ, θα λάβουν 432.759 οικογένειες.

* Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, με τους δημοσιογράφους, λόγω μετάβασής του στη Λειψία για τον εορτασμό της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου.

* Στις 8:30 π.μ. η έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Προληπτικής Ιατρικής στα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη χρήση της σύγχρονης τηλεϊατρικής τεχνολογίας. Η επίδειξη θα γίνει στο Ε’ ΚΑΠΗ (Αλεξανδρείας 27), παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και του αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής, Αστέριου Δεληγιάννη.

* Στις 11 π.μ. η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

* Στις 12 το μεσημέρι ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα δεχθεί τον γραμματέα της Ένωσης Θεσσαλονικέων Μελβούρνης, Ιάκωβο Γαριβάλδη.

* Στις 7 μ.μ. η ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης μετά την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτωβρίου 2009.

* Στις 7 μ.μ. παρουσία της βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας, τα εγκαίνια της έκθεσης «Ο Μirό της Μαγιόρκα», της μεγαλύτερης έκθεσης του Καταλανού καλλιτέχνη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

* Στις 9 μ.μ., στο 21ο ΕΘΝΟ – ΤΖΑΖ Φεστιβάλ εμφανίζεται το CHARLES LLOYD Quartet. Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μια μεγάλη μορφή της τζαζ.