- 74η ΔΕΘ: 5ο Business Forum, με θέμα: «Άμεσες Ξένες Επενδύσεις- ΑΞΕ: Αδράξτε την Ευκαιρία την Εποχή της Κρίσης», στο Σ.Κ. «Ι. Βελλίδης» .

- Τον πρέσβη της Σλοβενίας Vladimir Kolmanic θα δεχθεί ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο γραφείο του, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης

-Σύνοδος της Βουλής των Εφήβων

-Συνάντηση του προέδρου του ΛΑ.ΟΣ. Γ. Καρατζαφέρη με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης, στη Νομαρχία (11:00:00, Θεσσαλονίκη)

-Συνέντευξη Τύπου της γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για τις βουλευτικές εκλογές

-Απονομή του Μεταλλίου του Δήμου Αθηναίων στον Λευτέρη Παπαδόπουλο

-Επίσκεψη του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη στο Αστυνομικό Μέγαρο

-Ενημέρωση κυβερνητικού εκπροσώπου

-Επίσκεψη Γ. Καρατζαφέρη στην ΔΕΘ. Στις 13:30: η συνέντευξη Τύπου στο Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»

-Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, θα συναντηθεί με εκπροσώπους επιχειρήσεων, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου του Πειραιά, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και εργαζομένους κατά την επίσκεψη του σε μικρομεσαία επιχείρηση MARCOPAPMPS

-Συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό η Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ

-Επίσκεψη αντιπροσωπείας των Οικολόγων Πράσινων. Συνάντηση του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Μ. Τρεμόπουλου με τις διοικήσεις της ΔΕΘ και της HELEXPO και στις 17.00 η συνέντευξη Τύπου της αντιπροσωπείας των Οικολόγων Πράσινων στην αίθουσα Β του περιπτέρου 8 της ΔΕΘ., (Ρούμπος Ν.)

-Εγκαίνια περιπτέρου Δήμου Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ

-Εκδήλωση για τη Ρωσία, στο περίπτερο του ΥΠΕΞ στη ΔΕΘ με ομιλίες Ρώσων αξιωματούχων

-Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα διοργάνωνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της υπογραφής σύμβασης συνεργασίας για τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κρήτης (Ηράκλειο)

-Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας θα επισκεφθεί το Δήμο Κατσανοχωρίων του νομού Ιωαννίνων για να τελέσει τα εγκαίνια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης»

-Αρχίζει το ευρωμπάσκετ στην Πολωνία. Η εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει τα Σκόπια