Αλλάζουν οι διαδρομές στους δρόμους γύρω από το Καυτανζόγλειο στάδιο, το Σάββατο και την Κυριακή, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2009, καθώς θα διεξαχθεί εκεί ο Παγκόσμιος Τελικός Στίβου WAΑF 2009, υπό την αιγίδα της IAAF. Με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, η Τροχαία ανακοίνωσε ότι θα ισχύσουν περιορισμοί στη στάθμευση και στην κυκλοφορία των οχημάτων, ως ακολούθως:
- Από ώρα 12.00΄ του Σαββάτου 12-9-2009 μέχρι την 22.00΄ ώρα της Κυριακής 13-9-2009 θα απαγορευθεί η στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς, γύρω από το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο:
1. Αγίου Δημητρίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κατσιμίδη.
2. Κατσιμίδη, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Στίλπωνος Κυριακίδη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου.
3. Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σκουφά.
4. Στίλπωνος Κυριακίδη, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Κατσιμίδη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου.
- Επίσης κατά το Σαββάτο 12-9-2009 και κατά την Κυριακή 13-9-2009 προσωρινά, εφόσον απαιτηθεί και ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες θα απαγορευθεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς, γύρω από το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο:
1. Αγίου Δημητρίου (ρεύμα πορείας προς δυτικά), στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κατσιμίδη.
2. Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σκουφά.
3. Στίλπωνος Κυριακίδη, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Κατσιμίδη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας θα λάβει αυξημένα μέτρα, με το σύνολο της δυνάμεώς της και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων, αποφεύγοντας τη διέλευση από τους παραπάνω δρόμους.