Μία νέα ιστοσελίδα για την προβολή της τοπικής αγοράς της Μενεμένης δημιούργησε ο Δήμος, με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Γιώργου Ακτσελή. Μέσα από την ιστοσελίδα www.e-menemeni.gr προβάλλονται εντελώς δωρεάν οι
επιχειρήσεις της Μενεμένης (ονομασία, διεύθυνση, τηλέφωνο και φωτογραφία). Τα καταστήματα ομαδοποιούνται θεματικά και οι θεματικές ενότητες προβάλλονται με αλφαβητική σειρά.
Καινοτομία του Οδηγού Καταστημάτων της Μενεμένης αποτελεί το γεγονός ότι εκτός από τα στοιχεία του κάθε καταστήματος παρουσιάζονται και χάρτες με την ακριβή τοποθεσία της επιχείρησης.
Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει τα καταστήματα των κεντρικών οδικών αξόνων της Μενεμένης. Σταδιακά θα προστίθενται και οι επιχειρήσεις των υπόλοιπων περιοχών του Δήμου Μενεμένης (Βόσπορος, Καζαντζάκη και Άγιος Νεκτάριος).
Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να προβληθεί και κατά συνέπεια να τονωθεί η τοπική αγορά της περιοχής. Η νέα ιστοσελίδα θα λειτουργεί συμπληρωματικά προς την επίσημη δικτυακή πύλη του Δήμου (www.menemeni.gr).
Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Μενεμένης, Γιώργος Ακτσελής, «το e-menemeni.gr αποτελεί έναν “τόπο” συνάντησης μεταξύ επαγγελματιών και καταναλωτών από όλη τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους θέλουν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους ή να ενημερωθούν για μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων και προϊόντων της Μενεμένης».