Συκοφαντίες εις βάρος του χαρακτήρισε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τα όσα είχε πει εναντίον του η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια» -και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Χρύσα Αράπογλου πριν περίπου ενάμιση χρόνο. Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, που έδωσε, ανακοίνωσε ότι, στις 5 Οκτωβρίου αναμένεται να εκδικαστεί η αγωγή που
κατέθεσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κι έκανε λόγο για παραδικαστική επιχείρηση.
Ο κ Παπαγεωργόπουλος αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα σημείωσε: “Στις 5 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η αγωγή που έχω καταθέσει προς την κ. Αράπογλου για τα όσα συκοφαντικά εκτόξευσε απέναντι στο πρόσωπό μου” . Πρόσθεσε ότι “για το λόγο αυτό και υπάρχει μία ταραχή από μέρους της και αυτό φαίνεται από τα όσα δήλωσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Τις τελευταίες εβδομάδες με ιδιαίτερη ένταση παρακολουθώ να κινείται μία παραδικαστική διαδικασία, η αλλιώς μία παραδικαστική επιχείρηση με στόχο να επηρεαστεί η Ελληνική Δικαιοσύνη”, τόνισε ο κ. Παπαγεργόπουλος, ο οποίος στην συνέχεια υπογράμμισε:
“Για άλλη μια φορά καλώ την Ελληνική δικαιοσύνη, την ηγεσία της σε όλη την Ελλάδα αλλά και στη Θεσσαλονίκη να ενημερωθούν για τη συγκεκριμένη αυτή απόφαση και να διασφαλίσουν τις διαδικασίες. Οι συκοφαντίες πρέπει να τιμωρηθούν και βεβαίως θα πρέπει να προστατεύσουμε την πολιτική ζωή στην πατρίδα μας”.
Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Παπαγεωργόπουλος ζήτησε από τους Θεσσαλονικείς να προστατεύουν το δίκτυο ποδηλατοδρόμων που δημιούργησε, στους δρόμους της πόλης, ο δήμος και ανακοίνωσε ότι τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης θα γίνουν σε, περίπου, έναν μήνα από σήμερα. Μάλιστα, σήμερα, συνεργείο επρόκειτο να ελέγξει τον εξωτερικό φωτισμό του κτιρίου, ενώ ολοκληρώθηκαν τα έργα ασφαλτόστρωσης στους γύρω δρόμους.
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος περιέγραψε και τη διαδρομή του τουριστικού λεωφορείου του ΟΑΣΘ, το οποίο άρχισε, προχθές, τα δρομολόγιά του, με αφετηρία το Λευκό Πύργο κι αναφέρθηκε στα μίνι μπας που δρομολογήθηκαν στην Άνω Πόλη.