Η Τάνια Τσανακλίδου υποδέχεται την Μάρθα Φριντζήλα στην Αποθήκη του Μύλου στη Θεσσαλονίκη. Μετά από την συναρπαστική και συναισθηματικά φορτισμένη για το κοινό και τις ίδιες συνάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και της Μάρθας Φριντζήλα στη σκηνή του ΜΕΤΡΟ στην Αθήνα, οι δυο τους ετοιμάζονται να γοητεύσουν τους ακροατές και στη Θεσσαλονίκη με τις εμφανίσεις τους στην Αποθήκη του Μύλου το φθινόπωρο.
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, με παρέα τον πιανίστα Τάκη Φαραζή και τον ακορντεονίστα Παναγιώτη Τσεβά ξαναρχίζουν το δικό τους παιχνίδι μελωδίας και λόγου ερμηνεύοντας τραγούδια που αγαπούν, τραγούδια πολιτικά, δικά τους αλλά και άλλων δημιουργών, αναμετριούνται με το χρόνο, αναπολούν.
Οι δύο γυναίκες επικοινωνούν μουσικά χρησιμοποιώντας τον γνώριμο και αγαπημένο τους κώδικα του θεάτρου: Ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδίστρια, η Μάρθα Φριντζήλα αναζητά μαζί με την Τάνια Τσανακλίδου ξεχασμένα κομμάτια αλλά και νέες ερμηνείες σε άλλα, πολυτραγουδισμένα και μαζί κερνάνε το κοινό μικρές μουσικές εκπλήξεις από τη μεγάλη γκάμα του ελληνικού τραγουδιού.
Ηχοληψία: Γιώργος Καραγιαννίδης
Επιμέλεια φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης, Γιώργος Χαραλάμπους
Ώρα έναρξης: 9.30 ακριβώς!
Τιμή εισόδου: 20 ευρώ με ποτό