Μέλος του δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ και παλιό αθλητή του "Γηραιού" στο στίβο(ήταν ακοντιστής), αλλά και ένθερμο οπαδό του Ηρακλή προπηλάκισαν χούλιγκαν των γηπεδούχων, το Σάββατο, στο Καυτανζόγλειο. Δεν αποκλείεται
στην επόμενη συνεδρίασή του, την Τετάρτη, το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ να ασχοληθεί -για άλλη μία φορά- με το θέμα της βίας, στα γήπεδα, κατά δημοσιογράφων.
Να σημειωθεί ότι, πριν από έξι χρόνια, η ΕΣΗΕΜ-Θ είχε αποφασίσει να οργανώσει συνάντηση των υπευθύνων των ΠΑΕ με τους αθλητικογράφους, για να συζητηθούν τρόποι να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο και να προασπιστεί το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Συστήθηκε επιτροπή και, παρά την επιμονή δύο μελών της, το θέμα δεν προχώρησε, καθώς ο τότε πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ αντέτεινε ότι, το πρωτάθλημα, ήταν, ήδη, σε εξέλιξη. Τέσσερα χρόνια πριν, η ιστορία επαναλήφθηκε, με κίνδυνο να γίνει φάρσα. Συγκλήθηκε νέα επιτροπή, έκανε κάποιες επαφές με τις ΠΑΕ, αλλά αποτέλεσμα δεν είδαμε (και δεν είναι επί του παρόντος να παραθέτουμε περιπτώσεις αθλητικογράφων που προπηλακίστηκαν από χούλιγκαν). Μάλιστα, σε συγκεκριμένη περίπτωση, είχε αποφασιστεί να μην καλυφθεί συνέντευξη Τύπου προπονητή ομάδας, μετά από επεισόδιο συγγενή του, σε βάρος δημοσιογράφου.
Μαθαίνω ότι και το νέο δ.σ. συνέστησε επιτροπή. Να ελπίσουμε ότι αυτή η ιστορία, κάποτε, θα τελειώσει.