Πήραμε το εξής email και το αναδημοσιεύουμε, καθώς με το θέμα έχουμε ασχοληθεί εδώ. Αφορά τους διαρρήκτες των Ι.Χ. που είναι παρκαρισμένα στην παραλιακή:

Δημήτρη καλημέρα καλή εβδομάδα! Χθες Κυριακή 16/8/2009 το απόγευμα μετά το δελτίο πήγα για καφε στο Μακεδονια Παλλας και παρκαρα το αυτοκίνητο στα δεξιά του δρόμου λίγο πριν το ξενοδοχείο. Αφου κατέβηκα απο το αυτοκίνητο είδα έναν κατά την εκτιμησή μου ύποπτο, και σκέφτηκα να το μετακινήσω το αυτοκίνητο. Το πήγα απέναντι και μέχρι να γυρίσω τον είδα να τρέχει! Κατάλαβα οτι την είχε κάνει την ζημιά και θύμα του ήταν ένα SUBARU IMPREZA με γερμανικές πινακίδες που του έσπασε τελικά το παράθυρο του συνοδηγού και κάτι του είχε πα΄ρει απο μέσα.
Πήρα το 100 και έδωσα στοιχεία και περιγραφή. Εφ' όσον ξέρουν στην αστυνομία,
οτι στο σημείο αυτό καθημερινά υπάρχουν τέτοια κρούσματα γιατί δεν εντείνουν την παρουσία τους εκεί???? Σχεδόν όλο το χρόνο που πηγαίνω σε εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο υπάρχουν σπασμένα τζάμια αυτοκινήτων. Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς από την αστυνομία??? Δεν βλέπουν οτι οι καταγγελίες για διαρρήξης αυτοκινήτων είναι απο εκείνο το σημείο. 20 μέτρα από το κεντρικότατο ξενοδοχείο της πόλης που φιλοξενεί όλους τους επισήμους καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου????
Αιμ.



Άνευ σχολίων. Τι χρειάζονται, άλλωστε;