• Στις 10 πμ, εγκαίνια 4ου Νηπιαγωγείου Επανομής από τον υφυπουργό Παιδείας, Ανδ. Λυκουρέντζο
  • Στις 10:30 πμ, ο Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μαγκριώτης θα επισκεφτεί με κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τα κεντρικά γραφεία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 40), προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα και την πορεία των εργασιών της κατασκευής του ΜΕΤΡΟ.
  • Στις 10:30 πμ, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε νοσηλευτικά ιδρύματα και υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, επικεφαλής κλιμακίου της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.
  • Στις 11 πμ, εγκαίνια 1ου Νηπιαγωγείου Μίκρας από τον υφυπουργό Παιδείας Ανδρ. Λυκουρέντζο
  • Στις 11 πμ, Τακτική Γενική Συνέλευση της ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ Α.Ε. που θα λάβει χώρα την 1η Ιουνίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00’ στο κατάστημα της εταιρικής έδρας (ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς)
  • Στις 12 μμ, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, στο ξενοδοχείο Electra Palace στην αίθουσα Βυζάντιο ΙΙ.
  • Στις 2 μμ, απαντήσεις στα ερωτήματα: Μπορεί η τέφρα και ο γύψος που παράγονται στους ΑΗΣ-ΔΕΗ να αξιοποιηθούν ώστε να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον; Είναι εφικτό οι σκωρίες χαλυβουργιών, τα παραπροϊόντα βιομηχανίας μαρμάρου και γυαλιού, τα οικοδομικά απορρίμματα, τα ανακυκλωμένα ελαστικά και πλαστικά να απορροφηθούν με οικονομικό και τεχνικό όφελος στον ευρύτερο δομικό τομέα; Πως μπορεί να ανακουφιστεί το επιβαρυμένο περιβάλλον ιδιαίτερα των περιοχών που τα παράγουν; Μπορεί η διαχείρισή τους να οδηγήσει ακόμα και σε αύξηση της απασχόλησης; Στα παραπάνω ερωτήματα θα απαντήσουν οι εργασίες του 2ου Πανελλήνιου Συνέδριου, με θέμα «Αξιοποίηση Βιομηχανικών Παραπροϊόντων στη Δόμηση», που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως και 3 Ιουνίου 2009, στο Μουσείο Αιανής στην Κοζάνη.
  • Στις 6 μμ, εκδήλωση παρουσίασης προγραμμάτων καινοτόμων δράσεων, που προσεγγίζουν θέματα διατροφής, ψυχικής υγείας, ανθρωπίνων σχέσεων, αγάπης και σεβασμού προς τη φύση, τα δάση, τον αέρα, το νερό και τη ζωή γενικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας. Στον αύλειο χώρο του σχολείου θα αναπτυχθούν δραστηριότητες, που θα περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά εργαστήρια, εκθέσεις δημιουργικής έκφρασης των μαθητών, θεατρικά δρώμενα, τραγούδια, κλπ.
  • Στις 8 μμ, η Τ.Ο. Καλαμαριάς πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου με ομιλήτρια την Άννα Διαμαντοπούλου.
  • Στις 8:30 μμ, η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα θα μιλήσει στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Αριστοτέλους.
  • Στις 8:30 μμ, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που οργανώνει η Τ.Ο. Μητροπόλεως της Ν.Δ. στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Crystal), με θέμα «Ευρωεκλογές, 30 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση».