• Στις 10:30, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, όπου θα ευχηθεί στα παιδιά για τις Άγιες Mέρες του Πάσχα. Αντί έκδοσης ευχετήριων καρτών, εφέτος, ο βουλευτής θα προσφέρει στα παιδιά λαμπάδες και δώρα.
  • Στις 12 μμ, η καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου Β. Παπαγεωργόπουλου με τους δημοσιογράφους, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο (Βενιζέλου 45, 1ος όροφος).
  • Στη 1 μμ, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Πρόεδρος του Κέντρου Μαύρης Θάλασσας Κωνσταντίνος Αδαμίδης θα καλωσορίσουν 25 ορφανά παιδιά από τη Γεωργία, που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα Αγία Βερονίκη (Σπίτι Στοργής) στη Νικήτη Χαλκιδικής, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης
  • Στη 1 μμ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αστ. Δεληγιάννης θα επισκεφθούν το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κωλέττη (Κωλέττη 50) προκειμένου να προσφέρουν μαζί με τις ευχές τους για Καλή Ανάσταση, δώρα και παιχνίδια στα παιδιά .
  • Στις 2 μμ, εκδήλωση του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «οι Άγιοι Πάντες» στην Αποθήκη Α΄ του ΟΛΘ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, πολύτεκνες οικογένειες του συλλόγου, θα παραλάβουν τις διατακτικές που εκδόθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Αρωγής του ΥΜΑΘ, για αγορές από συμμετέχοντα στο πρόγραμμα καταστήματα, που λειτουργούν πέριξ των εργοταξίων κατασκευής του Μετρό.
  • Στις 8:30 μμ, στην Αλεξάνδρεια στο Κέντρο «Λεμόνα» θα πραγματοποιηθεί η 1η Πολιτική Συγκέντρωση για τα προβλήματα των Αγροτών με θέμα:« Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τα αγροτικά προβλήματα». Ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα Αγροτικά Θέματα και Βουλευτή Λάρισας κ. Βασίλης Έξαρχος.