• Στις 9 πμ, οι φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Α.Π.Θ., διοργανώνουν, υπό την αιγίδα του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και της Πρυτανείας του Α.Π.Θ., το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ 3.0), με τίτλο: «Νέοι Μηχανικοί στην Κοινωνία της Γνώσης». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Απριλίου 2009, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.
  • Στις 9 πμ, σύσκεψη με θέμα «Απολογισμός 2008 και λήψη προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από πυρκαγιές για το έτος 2009» συγκαλείται στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων κρατικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων.
  • Στις 10 πμ, επίσκεψη αγάπης στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό, στο Φίλυρο, πραγματοποιούν οι μικροί μαθητές των παιδικών σταθμών του Δήμου Ωραιοκάστρου. Τα παιδάκια που παρακολουθούν τα τμήματα των προνηπίων θα προσφέρουν στα 49 παιδιά που φιλοξενούνται στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό μαζί με την αγάπη τους και δώρα, εν όψει των εορτών του Πάσχα.
  • Στις 12:30, οι Οικολόγοι Πράσινοι δίνουν Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων, Φιλίππου 51, 1ος όροφος. Συμμετέχουν: -Michael Cramer, ευρωβουλευτής των Πράσινων, μέλος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο -Τρεμόπουλος Μιχάλης, επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων -Αλέξανδρος Γεωργόπουλος, μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου, υποψήφιος στο Ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων
  • Στη 1:30 μμ, με 52 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και αυτό του προγράμματος σίτισης αστέγων και απόρων πολιτών με πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής.
  • Στις 7 μμ, Περιφερειακή Εκδήλωση του ΣΕΤΕ στη Θεσσαλονίκη στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace. Θέμα: "Ο ελληνικός τουρισμός κάτω από το πρίσμα των διεθνών οικονομικών εξελίξεων"