• Στις 10 πμ, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νικόλαος Δένδιας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος και ο Διεθνής Οργανισμός Μεταναστεύσεως (Αποστολή Ελλάδος), με την υποστήριξη της ΥΔΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών, στην Καλλιθέα Κασσάνδρας Χαλκιδικής (Ξενοδοχείο Άθως Παλλάς). Θέμα του Συνεδρίου είναι: «Παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων και ηλεκτρονικό έγκλημα».
  • Στις 12:30 μμ, ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Πέλλα, αφού περάσει από το νέο μουσείο Πέλλας και επιθεωρήσει τα έργα παράκαμψης της Έδεσσας, θα μιλήσει σε εκπροσώπους Φορέων και Παραγωγικών Τάξεων, στο Ξενιτείδιο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.
  • Στις 3 μμ, αρχίζει το 39ο Παιδιατρικό Συμπόσιο(έως και την Κυριακή 12 Απριλίου 2009) στο ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη.
  • Στις 7 μμ, το Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, διοργανώνει Εβδομάδα Λατρευτικής Μουσικής, στους Ιερούς Ναούς της περιοχής του, με τη μεικτή βυζαντινή χορωδία. Σήμερα Σάββατο 11 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Ν.Σ. Σταθμός).