• Στις 10 πμ, στην Παιδική Βιβλιοθήκη Ξηροκρήνης, λογοτεχνική εκδήλωση με τη συγγραφέα Μυρτώ Δημητρίου (Γρηγ. Κολωνιάρη 23, τηλ.2310/514780).
  • Στις 10 πμ , εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθηγητή, Γιώργο Τσιότρα, θα πραγματοποιήσει ο νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.
  • Στις 10μ, στην Παιδική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, Λογοτεχνική εκδήλωση με τη συγγραφέα Τασούλα Τσιλιμένη (Αρχαιοτήτων 13, τηλ.2310/616076).
  • Στις 11 πμ, συγκέντρωση για την καταγγελία της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας καθηγητών Ξένων Γλωσσών, έξω από τα γραφεία του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Β. Ελλάδος – PALSO Αγ. Θεοδώρας 4 (κάθετος στην Αγίας Σοφίας)-δίπλα στο 15ο Λύκειο, Θεσσαλονίκη
  • Στις 11 πμ, δεκαμελής ομάδα Δημοτικών Αστυνομικών θα επισκεφτεί το Ίδρυμα Προστασίας Τυφλών Βορείου Ελλάδος «Ο ΗΛΙΟΣ» για άτομα με προβλήματα όρασης (Β. Όλγας 32), για να μοιράσει δώρα ενόψει Πάσχα.
  • Στις 12 μμ, στο Κέντρο Μουσικής (Κουντουριώτου 17- έναντι πύλης Λιμανιού) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Β. Γάκη και τους συντελεστές του πολυθεάματος «Από το Πάθος στην Ανάσταση» που διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος το Συγκρότημα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Βυζαντινός Χορός του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, το καλλιτεχνικό εργαστήρι Ι.Ν. Αγ. Θεράποντος Τούμπας και το Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρα
  • Στις 12 μμ, ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης και η Αντινομάρχης Υγείας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης οργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Σώστε Ζωές. Κάντε τα Νοσοκομεία ασφαλή σε έκτακτες ανάγκες», στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στην αίθουσα «Αλέξανδρος».