Όταν είσαι διαιτητής και κάνεις τέσσερα λάθη σε μία φάση μπορείς να σφυρίζεις σε αγώνα της Σούπερ Λίγκας; Κι όμως, ο Σπυρόπουλος, που σφύριζε χθες στην Τούμπα, τα κατάφερε: Στο 85, ο Λίνο προσπάθησε να μπει στην περιοχή, τσίμπησε την μπάλα και ο αντίπαλός του τον χτύπησε με το γόνατο, ανατρέποντάς τον. Ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι. Κι έδειξε... κόρνερ! Στη συνέχεια, το -ανύπαρκτο- κόρνερ εκτελέστηκε, η μπάλα βρήκε χέρι αμυνόμενου και έφυγε κόρνερ. Κι ο διαιτητής... έδειξε άουτ! Μετά από αυτά έχει σημασία αν ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1, ανατρέποντας το σκορ με γκολ των Λιαπάκη(τον βρήκε η μπάλα σε σουτ του Ίβιτς στο 46)και Μπακαγιόκο(89); Έχει σημασία αν ο Θρασύβουλος, που δεν το έβαλε κάτω, προηγήθηκε στο 36 με τον Μαρτορέλ; Καμία. Με κάτι τέτοιες διαιτησίες εγκαταλείπει ο κόσμος τα γήπεδα.
Για την ιστορία, οι συνθέσεις: ΠΑΟΚ(Σάντος): Γλύκος, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια(80 Αθανασιάδης), Ίβιτς, Λάκης(90 Μπαλάφας), Σορλέν, Σνάουτσνερ, Χούτος(64 Μπακαγιόκο), Μπιζέρα
Θρασύβουλος(Γέφτοβιτς): Πεσάνια, Λιαπάκης, Μαρτορέλ, Χλωρός(62 Κόζλεϊ), Μίχος, Τσιώλης, Μαυρογενίδης, Τραΐκοβιτς(84 Μανωλάς), Αμπράμοβιτς(73 Μπαριέντος), Κατσίκης, Χετεμάι.