• Στις 9:30, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος, Πρόεδρος του οποίου είναι ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθηγητής, Γιώργος Τσιότρας, διοργανώνει διεθνή ημερίδα, με θέμα «Νέες Τεχνολογίες στη Διαχείριση Υδάτων», στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, από τις 9.30 το πρωί ως τις 5 μ.μ.
  • Στις 10 πμ ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Αντινομάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ιωάννης Παλαιστής σας προσκαλούν στη θεμελίωση του έργου «11 πίστες εξέτασης υποψηφίων οδηγών», στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού του Δήμου Θέρμης. Τη θεμελίωση θα τελέσει ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Μεταφορών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της ΝΑΘ.
  • Στις 10 πμ, το νερό, από τις πηγές μέχρι τους σωλήνες και τα υδρόμετρα της ΕΥΑΘ, θα αποτελέσει το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει η ΕΥΑΘ Α.Ε. από κοινού με τα 4ο και 5ο Γενικά Λύκεια Θεσσαλονίκης, στο Μουσείο Ύδρευσης της πόλης (26ης Οκτωβρίου 49, δίπλα στο ΦΙΞ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου).
  • Στις 10:30 πμ στον κινηματογράφο Βακούρα, θα προβληθεί δωρεάν η ταινία «Το παιδί και η Αλεπού » του Λυκ Ζακέ, για τα δημοτικά σχολεία κατόπιν κράτησης στο Γαλλικό Ινστιτούτο.
  • Στις 10:30 πμ, απονομή των Βραβείων Θεάτρου, Μουσικής, Χορού, θα γίνει από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιο Δ. Καρατάσιο, παρουσία εκπροσώπων της εκκλησίας, των τοπικών αρχών, στελεχών της εκπαίδευσης, μαθητών, γονέων και κηδεμόνων στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (τέρμα αστικών Πυλαίας), ενώ την ίδια μέρα και ώρα 11:30 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών θα γίνει η απονομή των Βραβείων Ζωγραφικής.
  • Στις 10:30 πμ, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μαγκριώτης, θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή στις στο ΣΤ΄ ΚΑΠΗ του δήμου Καλαμαριάς.
  • Στις 11 πμ, Οι επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP σας καλούν σε συνέντευξη τύπου, την Παρασκευή 20 Μάρτη 2009, στις στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για το θέμα του φυσικού αερίου.
  • Στις 11 πμ, ξεκινούν οι εργασίες της επιστημονικής συνάντησης. Στις 11 το πρωί ο καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του ΑΠΘ Θεόδωρος Αγοραστός και πρόεδρος του συνεδρίου, θα δώσει συνέντευξη τύπου για τον νέο τρόπο πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, στον χώρο του συνεδρίου(Μακεδονία Παλάς).
  • Στις 11 πμ, η Διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των ειδικών επιχειρηματικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του έργου: «Ανάπτυξη εξωστρέφειας των ΜΜΕ της διασυνοριακής περιοχής και δημιουργία ευκαιριών διείσδυσης σε νέες αγορές», στο Daios Hotel.
  • Στις 12 μμ , ο Γιώργος Καλιεντζίδης θα συζητήσει με τον Γεώργιο Φρέρη, καθηγητή Συγκριτικής Γραμματολογίας στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας Α.Π.Θ. για την ελληνική λογοτεχνική γαλλόφωνη παραγωγή στο πλαίσιο της εκπομπής «Βουστροφηδόν» στο πολιτιστική ραδιόφωνο 9,58 FM της ΕΡΤ3.
  • Στις 6 μμ αρχίζει το 2ο ετήσιο «Leaders of the New Economy Forum», το οποίο διοργανώνει στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά με θέμα « Ελληνίδες Πρωταγωνίστριες της Νέας Οικονομίας και της Κοινωνικής Ευθύνης » .
  • Στις 6 μμ εκδήλωση Γραφείο Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής με ομιλητή τον υπεύθυνο του Τομέα Αθλητισμού , βουλευτή Χρήστο Αηδόνη, στις στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Σταυρούπολης ( Λαγκαδά 221), με θέμα: «Ενημέρωση για τη δημιουργία και τη συμμετοχή στις θεματικές ενότητες για τη διαμόρφωση του προγράμματος του Κινήματος για τον Αθλητισμό.»
  • Στις 6:30 μμ, η Ενεργή Δημοκρατική Ομάδα Νέων οργανώνει ανοιχτό διαδραστικό debate με θέμα: "ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009, Οι νέοι οραματίζονται Ευρώπη" στο συνεδριακό κέντρο της τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12-14, Λαδάδικα με κεντρικούς ομιλητές τους ευρωβουλευτές της ΝΔ κ. Μαργαρίτη Σχοινά και του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Μποτόπουλο
  • Στις 7:30 μμ αρχίζει η 1η Επιστημονική Εκδήλωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Μελέτης & Θεραπείας Νόσων σχετιζομένων με τη Θρέψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, από 20 έως 22 Μαρτίου 2009.
  • Στις 8:30 μμ , οργανώνεται βραδυά ποίησης στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Δικηγόροι απαγγέλλουν ποιήματα δικηγόρων στην αίθουσα του 1ου ορόφου του κτιρίου της Διαγωνίου.
  • Στις 9 μμ η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος (ή της Κακομοίρας)» στο Ράδιο Σίτυ, με τους: Πέτρο Φιλιππίδη, Τάσο Κωστή Χρ. Τσάφου κ.α.