Τρια λάθη των παικτών του Άρη, δυο γκολ οφσάιτ κι ένα αυτογκόλ διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 στο Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη. Στο 23, ο Λέμπο κάνει το τσαφ, ο Τζόρτζεβιτς μπαίνει διαγώνια από αριστερά στην περιοχή του Άρη και, αφού δέχεται, σε θέση οφσάιτ, τη μπάλα από τον Ντιόγκο, κάνει το 1-0. Δεύτερο λάθος από τον Βιτόλο, στο 69: Ενώ έχει κίτρινη, βάζει το χέρι του κι ανατρέπει αντίπαλό του. Δεύτερη (αυστηρή) κίτρινη, αφού κι ο παίκτης του Ολυμπιακού ανταποδίδει το σπρώξιμο, αποβολή κι ο Άρης με δέκα... Στο 73 η ώρα του Ρεγκέιρο να κάνει λάθος: Σπρώχνει τον Ντούντου μέσα στην περιοχή, την ώρα που ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει κλοτσήσει με το δεξί του πόδι το... αριστερό του -και την ώρα που ο διαιτητής έχει δείξει την... προτίμισή του. Πέναλτι, που εκτελεί ο Γκαλέτι, για να αποκρούσει ο Σηφάκης και, μετά από δεύτερη απόκρουση του γκολκίπερ σε σουτ του Παπαδόπουλου, από θέση οφσάιτ, πλέον, ο Γκαλέτι, κάνει το 2-0. Το 2-1 έγινε στο 89 με κεφαλιά του Τοροσίδη.
"Κιτρινίστηκαν" οι Βιτόλο(9), Γιάχιτς(13), Άντζας(36), Πάντος(41), Ρεγκέιρο(41), Ντομί(86).
Αυστηρός με τον Άρη ο διαιτητής Χαραλαμπίδης(Γενναίος, Σταματόγλου). Είναι σίγουρο ότι έχει παίξει ποδόσφαιρο; Γιατί φαίνεται να αγνοεί το αντικείμενο. Ο τέταρτος απέβαλε τον Κολτσίδα από τον πάγκο.
Έπαιξαν:
Ολυμπιακός(Βαλδέρδε): Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Ντιντιέ Ντομί, Πάντος (76' Τοροσίδης), Αντζας, Τζόρτζεβιτς (63' Λέτο), Μπελούτσι, Ντουντού, Γκαλέτι, Ντιόγκο (80' Ντάρμπισαϊρ).
Άρης(Μαζίνιο): Σηφάκης, Λέμπο, Νέτο, Καράμπελας, Γιάχιτς, Ρεγκέιρο (84' Κάμπορα), Γκαρσία, Βιτόλο, Βλοντάρτσικ (71' Μπατιόν), Κόκε, Χαβίτο (58' Κάλβο).