Αντιγράφω από το Μέτροσπορ:


  • Προβάδισμα για την πρόκριση πήρε ο ΠΑΟΚ, καθώς νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο 29', ενώ ο Λίνο ειχε δοκάρι.
  • Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Άρης στη Μίκρα επί του Ηρακλή με 3-1 σετ, σε εξ αναβολής αγώνα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ στην Α1.
  • Οι “κίτρινοι” του Τάσου Κουμπλή αν και έχασαν σχετικά εύκολα το πρώτο σετ, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους (εξαιρετικοί οι Κατσελάνο, Σιλτάλα) και πήραν το τρίποντο που τους επέτρεψε να σκαρφαλώσουν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Τα σετ (αναγράφεται πρώτος ο γηπεδούχος): 25-17, 22-25, 23-25, 22-25.
  • Οριστική είναι η επιστροφή του Μπρέισι Ράιτ στον Άρη. Ο Αμερικανός απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του για συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ημέρες. Πλέον, αγώνας δρόμου γίνεται στον Άρη για να προλάβει ο Ράιτ τον εκτός έδρας αγώνα με το Μαρούσι το ερχόμενο Σάββατο (7/2) για την 17η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.
  • Δυσάρεστη είδηση προέκυψε στην απογευματινή προπόνηση του Ηρακλή. Ο Κώστας Φούφουλας αισθάνθηκε τράβηγμα στο δικέφαλο και αποχώρησε από το πρόγραμμα. Η αρχική ιατρική εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση. Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί αύριο, με εκ νέου εξέταση του 24χρονου αμυντικού, είναι δεδομένη, σε πρώτο χρόνο, η απουσία του από το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Με ατομικό πρόγραμμα εξακολουθεί να κινείται ο Σάββας Εξουζίδης, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τη μάχη στην Κρήτη, όπως ισχύει και για τον Παναγιώτη Κονέ (σ.σ. θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του). Eξάλλου, αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Ρέμος, έχοντας την πρόθεση να ασχοληθεί ενδελεχώς με ζητήματα της ομάδας.