Αντιδράσεις για τις εξελίξεις στον Ο.Λ.Θ.

Εκδηλώθηκαν οι πρώτες αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση ότι η κοινοπραξία Χάτσισον αποσύρθηκε από το διαγωνισμό για τον ΣΕΜΠΟ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Ο Γιάννης Μαγκριώτης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Πολιτικός Εκπρόσωπος για θέματα Δημοσίων Έργων, μετά από επίσκεψή του στα γραφεία του Ο.Λ.Θ., ζήτησε από την κυβέρνηση "να συζητήσει με τους εργαζόμενους την ομαλοποίηση της λειτουργίας του Λιμανιού", και να σταματήσει τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης, επειδή "η αποχώρηση της κοινοπραξίας από το διαγωνισμό αποδεικνύει αυτό που έντονα μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ έχει τονίσει, πως τα ξένα κρατικά ή ιδιωτικά μονοπώλια ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τα δικά τους συμφέροντα. Ευτυχώς που αυτό αποκαλύφθηκε πριν την υπογραφή της σύμβασης. Διαφορετικά, το Λιμάνι θα έμπαινε σε τραγικές περιπέτειες με ανάλογες επιπτώσεις στις επιχειρήσεις και στην οικονομία της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής", υποστήριξε. Επίσης, ζήτησε δημόσιο διάλογο με τους φορείς της πόλης, τους εργαζόμενους και τα πολιτικά κόμματα, για την προοπτική και την ανάπτυξη του Λιμανιού.

Διαβάστε επίσης:
Τι δήλωσε η Χρύσα Αράπογλου
.

Σχόλια

  1. It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
    Personalized Signature:我喜欢淮安掼蛋,靖江青儿,南通长牌,姜堰23张,常州麻将这些地方言游戏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!
    nylon fishing net

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.