Στις 00:30 σταμάτησε το ρολόι της ζωής για τον Χαράλαμπο Λαζαρίδη σύζυγο της γνωστής τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη, εγγονής της Καίτης Γκρέυ.
Δύο άτομα τα οποία οδηγούσαν μοτοσυκλέτα, πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου των Αθηνών <<ΜΟΥΣΕΣ>>.
Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια έχει χτυπηθεί στο πόδι και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να της παραχθούν ο πρώτες βοήθειες.
Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό βρήκαν προς στιγμή δύο κάλυκες.
Το περιστατικό έγινε στην περιοχή της Γλυφάδα έξω από ένα ξενοδοχείο.
Να σημειωθεί ότι, το Μάρτιο του 2008, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από επτά μασούρια δυναμίτιδα, στο νυκτερινό κέντρο του Λαζαρίδη. Είχαν προηγηθεί διάφορα, μεταξύ αντιμαχόμενων ομάδων ανθρώπων της νύχτας. Σύμφωνα με την Espresso
"κατά το εις βάρος του κατηγορητήριο, ο Λαζαρίδης είχε «στρατολογήσει» τον πρώην υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Χρίστο Λουκόπουλο για να εκτελέσει τον επιχειρηματία-συνιδιοκτήτη του κέντρου «Καραμέλα» Γιάννη Βουτυράκο. Τα χαράματα της 28ης Οκτωβρίου 2007 ο εκτελεστής βρήκε την ευκαιρία να δράσει, αλλά η επιχείρηση δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ο Μπάμπης Λαζαρίδης, ύστερα από καταθέσεις των ιδιοκτητών του καταστήματος και πρώην συνεταίρου του, υποδείχθηκε ως ηθικός αυτουργός σε «συμβόλαιο θανάτου», έναντι 30.000 ευρώ. Από τη δικογραφία προέκυπτε επίσης ότι μεγάλα ονόματα της πίστας, όπως ο τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης, δέχονταν εκφοβισμό από πρωτοπαλίκαρα της νύχτας και επαγγελματίες εκβιαστές, ώστε να δίνουν χρήματα και να απολαμβάνουν «προστασία» και «ησυχία» από αόρατους και ορατούς κινδύνους".

Η ίδια εφημερίδα, που είχε ασχοληθεί επί μακρόν με το θέμα, είχε γράψει, επίσης:
Ο Λαζαρίδης είχε υποστηρίξει ότι κάποιοι -απέφυγε να τους κατονομάσει- εδώ και καιρό προσπαθούν να τον βγάλουν από τη μέση. «Εγώ λαμβάνω τα μέτρα μου. Και από δω και στο εξής θα είναι πιο σκληρά. Νιώθω ότι κινδυνεύω. Θέλουν να με φάνε. Το επόμενο στάδιο θα είναι η εξόντωση. Θα πάρω δίπλα μου τρεις “αυτοκόλλητους” που θα κοιμούνται μαζί μου. Δικοί μου, όχι αστυνομικοί. Μαζί με μένα θέλουν να εξοντώσουν και την Αγγελική» είχε πει ο Λαζαρίδης βάζοντας μέσα στους πιθανούς στόχους και τη σύντροφο της ζωής του, την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί, ύστερα από θυελλώδη ερωτική σχέση που απασχόλησε τα ΜΜΕ πριν από τέσσερα χρόνια.

Δημήτρης Κώττας

Η φωτογραφία είναι από την Espresso την επομένη της βομβιστικής επίθεσης στις Muses