Άρχισε η δίκη για την "υπόθεση Άλεξ"
Κάτοικοι της Βέροιας και συγγενείς του ανήλικου βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια. "Η μοναδική μου ελπίδα αυτή η δίκη", δηλώνει η μητέρα. Πέντε ανήλικοι κι ένας 17χρονος στο εδώλιο.
Νέα ενημέρωση (ώρα 20.15)
Συγκλονιστική στην κατάθεσή της η μητέρα του Άλεξ. Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008.

Συμβουλές για οικονομία στη βενζίνη
Τις εξέδωσε η ΕΛΠΑ. Μικρά μυστικά για γεμάτα ρεζερβουάρ. Μπόνους, συμβουλές από το περιοδικό 4 Τροχοί.

Για την καθοριστική συμβολή του στη μαθηματική θεμελίωση της θεωρίας των πολύπλοκων ανοικτών συστημάτων και του χάους τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο Πριγκοζίν για το 2008, ο Καθηγητής του Α.Π.Θ. Ιωάννης Αντωνίου.

Αισιόδοξη η Κ. Ράιζ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων
Την ελπίδα ότι θα βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα της ΠΓΔΜ, εξέλιξη που θα επιτρέψει την ένταξη της χώρας αυτής στο ΝΑΤΟ και την οποία υποστηρίζουν οι ΗΠΑ, εξέφρασε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράις, υποδεχόμενη την Ελληνίδα ομόλογό της, Ντόρα Μπακογιάννη.



Σ αυτήν την πόλη τρώμε... φθηνό ψωμί
Σταθερή προβλέπεται ότι θα παραμείνει, τουλάχιστον για ένα εξάμηνο, η τιμή του ψωμιού(είναι στα 65 λεπτά ανά κιλό στη Θεσσαλονίκη). Αυτό πιστεύει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, Μιχάλης Μούσιος.




Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τις "Οικείες Ιστορίες"
Για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά η Ελλάδα γιορτάζει τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το τριήμερο 26-28 Σεπτεμβρίου η Κατοικία έχει την τιμητικής της.




Αργεντίνικα τάγκο στη Θεσσαλονίκη
Με το κινηματογραφικό αφιέρωμα σε ταινίες που γυρίστηκαν για το τάνγκο ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή το 2ο Φεστιβάλ Τάνγκο Θεσσαλονίκης.


ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Ένας τραυματίας σε συμπλοκή οπαδών Άρη-ΠΑΟΚ
Συνέβη στη Νεάπολη. Οι συμπλοκές σταμάτησαν με την παρέμβαση της αστυνομίας.