Κίνηση με Βούγια για το δήμο Θεσσαλονίκης
Μια βραδινή εκδήλωση στο κτίριο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (στη Διαγώνιο), από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Μετάπολις, έκρυβε πολιτική είδηση: Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός (αλλά και πρώην υποψήφιος για τη Δημαρχία) Σπ. Βούγιας, μιλώντας κάπως αόριστα και χωρίς να ξεκαθαρίζει τη θέση του, άφησε να εννοηθεί ότι συμμετέχει σε πολιτική κίνηση για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Θεσσαλονίκης.



Συνέχεια στη δίκη για την υπόθεση Άλεξ
Με την κατάθεση της μητέρας του Άλεξ -και παρά την πανελλαδική απεργία των δικατικών υπαλλήλων- συνεχίζεται από το πρωί, στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, η δίκη των πέντε ανηλίκων κι ενός 17χρονου για την υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου από τη Βέροια.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ 21:15
Από την πίσω πόρτα έφυγε, μετά την κατάθεσή της, η μητέρα του Άλεξ. Χαρακτήρισε "αρχηγό συμμορίας" τον έναν από τους κατηγορουμένους.


Εισαγγελέας για τα ταξί!

Επέμβαση εισαγγελέα, για τη συμπεριφορά κακών επαγγελματιών, οδηγών ταξί! Με έγγραφό του προς την αστυνομία, ζητά να οδηγούνται στο Αυτόφωρο όσοι οδηγοί ταξί παραβαίνουν το νόμο!

Ο ένας κοιτάζει ανατολή κι ο άλλος δύση
«Δυστυχώς, αντί, στη σημερινή συνάντηση που είχα με τον πρωθυπουργό, να συμφωνήσουμε για τις θέσεις μας και να χαράξουμε κοινή γραμμή για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα για τη χώρα μας, η συνάντηση έληξε χωρίς αποτέλεσμα«. Η δήλωση αυτή, του Σκοπιανού προέδρου, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο τη διάσταση απόψεων προέδρου και πρωθυπουργού στη γειτονική χώρα.

Λιμάνι στο Μαυροβούνιο θέλουν οι Σκοπιανοί
Το λιμάνι στο Μπαρ του Μαυροβουνίου καθίσταται ανταγωνιστικό του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, όπου οι επιχειρηματίες των Σκοπίων, τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζουν συνεχώς προβλήματα. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του εβδομαδιαίου, οικονομικού περιεχομένου, περιοδικού των Σκοπίων, «Kapital».

Πορεία για τα οικόπεδα της Καρδίας
Πορεία διαμαρτυρίας για την επιστροφή των δημοσίων εκτάσεων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρδίας του Δήμου Μίκρας και παραχωρήθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο στην Ι.Μ. Βατοπεδίου, πραγματοποίησαν κάτοικοι του δήμου με επικεφαλής το δήμαρχο Θεόδωρο Γκουστίλη και τους δημοτικούς συμβούλους.

Πορεία των εργαζομένων στη Siemens...
...στο κέντρο της πόλης, με κατάληξη το κτίριο όπου στεγάζεται η Δ΄ Περιφερειακή Διεύθυνση της ETE, με αίτημα να παραμείνει σε λειτουργία το εργοστάσιο της εταιρείας στη συμπρωτεύουσα.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Ρωγμώδες κάταγμα ο Βιερίνια
Ατυχος στάθηκε ο Πορτογάλος μέσος του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Αρη.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Με φιλάθλους ο Ηρακλής στο Κλ. Βικελίδης
Οι δύο πλευρές και η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, συμφώνησαν στην ανταλλαγή εισιτηρίων κατά τη διάρκεια σύσκεψης. Ο Ηρακλής θα πάρει για να διαθέσει στους φιλάθλους του, 900 εισιτήρια για τη θύρα 4.