Μια απίστευτη ιστορία αποκάλυψε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, στα κρατητήρια της οποίας βρίσκεται και ανακρίνεται 52χρονος ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρίας ο οποίος κατηγορείται για τουλάχιστον τρεις βιασμούς γυναικών: Ο "άνθρωπος" αυτός είχε συλληφθεί για βιασμό, είχε καταδικαστεί, είχε οδηγηθεί στις φυλακές από όπου, μετά από μερικούς μήνες, αποφυαλίστηκε με βούλευμα!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο 52χρονος κατηγορείται για το ότι νάρκωσε 19χρονη και, στη συνέχεια, ασέλγησε σε βάρος της. Συγκεκριμένα, πριν από μια εβδομάδα, υποσχέθηκε στη 19χρονη άνεργη πως θα την προσλάμβανε στην εταιρία του. Όμως, όπως κατήγγειλε η νεαρή, ο δράστης ενώ τη συνόδευε με το αυτοκίνητό του στα γραφεία της εταιρίας του, έριξε μέσα στον καφέ που της πρόσφερε ναρκωτικό χάπι και στη συνέχεια ασέλγησε σε βάρος της.
Ο 52χρονος αναγνωρίστηκε από τη νεαρή, συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας και ομολόγησε. Όπως αποκαλύφθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για βιασμούς άλλων δύο γυναικών, τους οποίους φέρεται ότι διέπραξε το Μάιο του 2007 και τον περασμένο Ιανουάριο, αντίστοιχα.
Επίσης, το 1993 είχε καταδικαστεί από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών σε κάθειρξη 5 ετών και πάλι για βιασμό, αλλά μετά από λίγους μήνες, στις 27 Ιανουαρίου 1994, αποφυλακίστηκε από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας, με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Ναυπλίου.