Ενημερωτική συνάντηση οργανώνει την Τετάρτη 7 Μαΐου 2007, στις 7.00μ.μ., η Αναπτυξιακή Ν. Θεσσαλονίκης Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. (ΑΝΕΘ), επ’ ευκαιρία της παγκόσμιας γιορτής της μητέρας, αλλά και συνεχίζοντας την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (παλιννοστούντων, μεταναστών, τσιγγάνων, άνεργων άνω των 45 ετών, γυναικών αρχηγών μονογονεϊκών οικογενειών και γυναικών που ζουν στην ύπαιθρο και είναι άνεργες).

Η συνάντηση οργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλάστρας και θα φιλοξενηθεί στο καινούριο κτίριο του ΚΑΠΗ.

Στόχος της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες του Δήμου, αλλά και όμορων Δήμων, για το Πρόγραμμα Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών που υλοποιεί η ΑΝΕΘ και τις ωφέλειες που θα μπορούσαν να έχουν μέσα από αυτό, για την ένταξή τους στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή. Το Πρόγραμμα Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση» του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και κατά 25% από τον κρατικό προϋπολογισμό και αφορά σε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε 185 ανέργους της Υπαίθρου του Ν. Θεσ/νίκης.

Πληροφορίες για το Σχέδιο Δράσης: κα Δάφνη Χατζηαντωνίου, Υπεύθυνη Ανθρωπίνων Πόρων ΑΝ.Ε.Θ. Α.Ε. Τηλ. 2310 801084 & Φαξ: 2310 403593, email: aneth@aneth.gr )