Όπως, ήδη, δημοσιεύτηκε, στους (Θεσ)σαλονικιώτικους Ρυθμούς, η πορεία για την Πρωτομαγιά, στη Θεσσαλονίκη, θα είναι... διπλή -αν και θα έπρεπε να την λέμε... τριπλή, όπως θα διαπιστώσετε αν διαβάσετε αυτό το ποστ ως το τέλος: Εκτός από αυτήν του ΠΑΜΕ (λεπτομέρειες μπορείς να βρεις με ένα κλικ εδώ), θα υπάρχει και η "κεντρική" εκδήλωση, που οργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης -με, ως συνήθως, μεγαλύτερη συμμετοχή και λιγότερο πάθος και παλμό.
Πρόσκληση προς τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην αυριανή Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση και πορεία, απήυθυναν σε συνέντευξη τύπου οι διοικήσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (ΕΚΘ) και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ).

«Τιμούμε τους νεκρούς της εργατικής τάξης, αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, ενάντια στην πολιτική της εκποίησης του δημόσιου πλούτου, ενάντια στην περιστολή των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΚΘ Νίκος Γιαννόπουλος.
Η συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιήθεί στις 10.00 στην πλατεία Αριστοτέλους. Θα ακολουθήσει πορεία με κατάληξη το μνημείο του Εργάτη (στο πάρκο μπροστά στο ΕΚΘ), όπου τα συνδικάτα και οι φορείς της πόλης θα καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της εργατικής τάξης(το πλήρες πρόγραμμα με ένα κλικ εδώ).
Εκτός από το ΕΚΘ και το ΠΑΜΕ, συγκέντρωση πραγματοποιούν, επίσης, την ίδια ώρα, στην Καμάρα, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.