[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]
Δυο τροχαία,
πρωί – βράδυ,
στην περιφερειακή
Είχαν άγιο οι οδηγοί οι οποίοι εμπλέκονταν στα δύο τροχαία, που έγιναν, το πρώτο πρωί και το δεύτερο βράδυ, στην περιφερειακή.
Στην πρώτη περίπτωση, έσκασαν τα λάστιχα νταλίκας, στο ύψος της Καρακάση, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να βγει στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί έπεσε πάνω σε τέσσερα οχήματα.
Παρά το ότι, ειδικά το ένα όχημα, βρέθηκε κάτω από το συρόμενο, κανείς δεν έπαθε το παραμικρό.
Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ, είχαμε καραμπόλα έξι αυτοκινήτων, στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Και πάλι οι οδηγοί και οι επιβάτες δεν έπαθαν το παραμικρό.
Η ταλαιπωρία, όμως, ήταν τεράστια. Τα αυτοκίνητα σχημάτισαν ατέλειωτες ουρές και, ειδικά το πρωί, η Τροχαία διέκοψε την κίνηση εντελώς.
Κι όλα αυτά επειδή οι εγκέφαλοι που σχεδίασαν την «περιφερειακή» δεν είχαν την παραμικρή μέριμνα για τη δημιουργία λωρίδας κινδύνου. Για να μη μιλήσουμε για τις ανάποδες κλίσεις, αλλά και για τους οδηγούς που γράφουν, στα παλιά τους τα παπούτσια, το όριο των 90 χιλιομέτρων την ώρα και κινούνται με ταχύτητες πολύ πάνω από τα 100.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]