ΑΝΑΝΗΨΗ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΝΙΓΜΟΥ»
Με τον πατέρα

συνεχώς
στο προσκέφαλο
Καλύτερα ο 15χρονος από τα Γιαννιτσά, που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ
Ευχάριστα τα νέα από την κατάσταση της υγείας του 15χρονου, που έπεσε σε κώμα επειδή συμμετείχε σε choking game. Καλυτερεύει και, σε λίγες ημέρες, θα καταφέρει να βγει από την εντατική του ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται.
Στο πλευρό του 15χρονου βρίσκεται, συνεχώς, ο πατέρας του. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή είχε επισημανθεί ότι, η περίπτωση του νεαρού δεν είχε καμία σχέση με όσα ειπώθηκαν για «αλόγιστη χρήση του Ίντερνετ». Πρόκειται για άριστο μαθητή, ιδιαίτερα κοινωνικό και... περίεργο. Όπως δήλωσαν γείτονες της οικογένειας, όταν απέκτησε Ίντερνετ στο σπίτι, είχε πει σε όλους «επιτέλους, θα... λύσω τις απορίες μου»!
Επίσης, ο 15χρονος δε βρισκόταν σε ιστοσελίδα στο Ίντερνετ, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το παιχνίδι του πνιγμού. Αντίθετα, ήταν σε συγγενικό του σπίτι, με την οικογένειά του και, σε κάποια στιγμή, κλείστηκε στην τουαλέτα. Όταν, ο πατέρας του, διαπίστωσε ότι καθυστερούσε, έσπασε την πόρτα, μπήκε μέσα και τον βρήκε αναίσθητο. Μεταφέρθηκε, κατεπειγόντως, στο νοσοκομείο Γιαννιτσών –κι από εκεί στο ΑΧΕΠΑ- όπου και νοσηλεύεται.