[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μίνι πάρκο-κόσμημα

στο πάρκγιγκ

της δυτικής Εισόδου

Αναπλάθεται ο χώρος πρασίνου που περιβάλλει το ανοιχτό πάρκινγκ της Δυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης. Η ανάπλαση πραγματοποιείται με αυτεπιστασία από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συνολικά αναπλάθονται πέντε στρέμματα. Τα συνεργεία του δήμου απομακρύνουν μπάζα, εδαφοκαλυπτικά υλικά(άσφαλτο και σκυρόδεμα), ξερά δένδρα και θάμνους, γθια να διαμορφωθεί ένα όμορφο περιφερειακό πάρκο.

Σύμφωνα με σχετική δήλωση του αντιδημάρχου Πρασίνου, Ν. Παπαγιαννόπουλου, στο συγκεκριμένο χώρο πρασίνου θα διατηρηθούν όλα τα υγιή φυτά και αθ φυτευθούν εκατό νέα ανεπτυγμένα δένδρα και οκτακόσιοι θάμνουι. Στο κέντρο του χώρου, που θα επικαλυφθεί με χλοοτάπητα, θα δημιουργηθούν βραχόκηποι. Το αρδευτικό δίκτυο του πάρκου θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένο για μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση νερού.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]