Έκθεση κοσμήματος στην Αθήνα, προσθέτει στο εκθεσιακό της ημερολόγιο, από τον Ιανουάριο του 2008 η HELEXPO AE. Η HELEXPO ετοιμάζεται, επίσης, για την 22η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος και Εξοπλισμού Kosmima, την οποία διοργανώνει από τις 19 ως τις 22 Οκτωβρίου.
Η νέα έκθεση της Helexpo στην Αθήνα, θα φέρει την επωνυμία "Kosmima Exlusive". Θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Helexpo Palace στο Μαρούσι.
Στην 22η Kosmima της Θεσσαλονίκης μετέχουν 214 εκθέτες από την Ελλάδα και άλλες εννέα χώρες. Αυξημένες είναι, επίσης, οι συμμετοχές στον 18ο Διαγωνισμό Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος, που έχει θέμα «Ο χορός των λουλουδιών». Τα βραβεία θα απονείμει ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Σταύρος Καλαφάτης, στις 12.οο της Κυριακής 21 Οκτωβρίου.
Επίσης, για τέταρτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται το εκθεσιακό αφιέρωμα «EXPRESSION AND DESIGN», με θέμα «Υδάτινες Διαδρομές» και με πρωτότυπα έργα Ελλήνων δημιουργών κοσμημάτων.
Επίδειξη κοσμημάτων θα πραγματοποιηθεί, το βράδυ της Παρασκευής, στην αίθουσα HELEXPO CORONA. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση «ΑΓΑΠΗ».