Για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες το βενζινάδικο στην οδό Κώστα Παπαδάκη στην περιοχή του Ντεπώ γίνεται στόχος ληστών. Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα και επιτέθηκαν σε εργαζόμενο αρπάζοντας όλες τις εισπράξεις από το ταμείο.
Είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα δύο μηνών που το κατάστημα του Κ. Φραντζίδη γίνεται στόχος ληστών. Το βράδυ της Πέμπτης οι δυο άγνωστοι εμφανίστηκαν, αρχικά, ως πελάτες και ζήτησαν ένα λάδι μηχανής. Ο υπάλληλος τους έφερε το λάδι, αλλά αυτοί, με τη δικαιολογία ότι ήθελαν κάποια άλλη μάρκα, εισέβαλαν στο γραφείο του πρατηρίου.
Ο υπάλληλος πάλεψε μαζί τους, αλλά δεν τα κατάφερε. Τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν στο αριστερό του αυτί, πήραν τα χρήματα που βρήκαν στο ταμείο κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο υπάλληλος-θύμα της επίθεσης, δηλώνει φοβισμένος. Όπως λέει δεν ξέρει με ποιον τρόπο να προστατευτεί.
"Η μόνη λύση είναι να πάρω και να έχω μια καραμπίνα και να βγαίνω... οπλισμένος για να βάλω βενζίνη", λέει χαρακτηριστικά.
Έπειτα από τα αλλεπάλληλα κρούσματα ληστειών, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου εγκατέστησε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Οι κάμερες κατέγραψαν καρέ καρέ το συμβάν της Πέμπτης. Οι δράστες με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους επιτέθηκαν στον υπάλληλο χτυπώντας τον στο πρόσωπο.
Το βίντεο παραδόθηκε στην αστυνομία και οι αστυνομικοί βρίσκονται, ήδη, στα ίχνη των δραστών.
Σύμφωνα με τον πρατηριούχο λύση στο πρόβλημα θα ήταν οι περιπολίες της αστυνομίας, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, τον τελευταίο καιρό έχουν μειωθεί.